Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αμαρουσίου την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 – live streaming στο maroussi.gr

Print Friendly, PDF & Email

 

Θ. Αμπατζόγλου: «Διαβούλευση και ισότιμη συμμετοχικότητα αποτελούν κυρίαρχα συστατικά της πολιτικής μας»

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σπύρο Σταθούλη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βαγγέλη Κάββαλο, με σκοπό την προετοιμασία των θεμάτων του Τεχνικού Προγράμματος 2022 που θα συζητηθούν κατά τη Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 18:00 με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης και θα μεταδοθεί ζωντανά από το maroussi.gr και τη σελίδα facebook του Δήμου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου με αφορμή την επερχόμενη Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης δηλώνει: «Αυτή η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή της θητείας της έκανε πράξη με τον πλέον εμφατικό τρόπο τη διαβούλευση με τους Συλλόγους, Φορείς και Δημότες του Αμαρουσίου, με όλους τους δυνατούς τρόπους. Μέσα από το όργανο της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, μέσα από συναντήσεις με Συλλόγους και πολίτες στο Δημαρχείο και τις γειτονιές αλλά και μέσα από το διαδίκτυο, έχουμε καταφέρει να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης με την Μαρουσιώτικη κοινωνία. Η διαρκής διαβούλευση αποτελεί για εμάς, κυρίαρχο εργαλείο άσκησης των πολιτικών μας και σύμμαχό μας στην επίλυση των προβλημάτων αλλά και πρόοδο της πόλης μας ισότιμα και σε όλους τους θεματικούς τομείς. Σήμερα αναλύσαμε την ατζέντα θεμάτων γύρω από το Τεχνικό μας Πρόγραμμα για το 2022 και είμαστε έτοιμοι μέσα από την ώσμωση απόψεων και δημιουργικό διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους του Αμαρουσίου, να βελτιώσουμε και να εμπλουτίσουμε το στρατηγικό μας πλάνο προς όφελος των Δημοτών μας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο