Συνεχίζει ο Δήμος Αμαρουσίου και σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» την εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Print Friendly, PDF & EmailΜε επιτυχία συνεχίζονται οι δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των αδύναμων οικονομικά οικογενειών.


 


Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012:

Περίπτερο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου, 10 π.μ. – 3 μ.μ.

Σημείο συγκέντρωσης Δήμου Αμαρουσίου, Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου, 9 π.μ. – 12 μ.μ.


Από 1 – 11 Σεπτεμβρίου 2012: The Mall Athens, 10 π.μ. – 2 μ.μ. και 5 μ.μ. – 8 μ.μ.

Πολυιατρείο Δήμου Αμαρουσίου, Παλαιολόγου 9, Δευτέρα – Παρασκευή 9 π.μ. – 3 μ.μ.


Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει την πανελλαδική εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών που έχει ξεκινήσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίνοντας ραντεβού το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 στο σταθμό Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Παράλληλα, συνεχίζει με επιτυχία τις ανάλογες δράσεις που έχει ξεκινήσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου με επίκεντρο το The Mall Athens, το Πολυιατρείο Δήμου Αμαρουσίου και την πλατεία Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου.


Ο Δήμος Αμαρουσίου υποστηρίζει το έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που μέσω των κέντρων στήριξης που διατηρεί πανελλαδικά αλλά και μέσα από πολλές δράσεις που αναπτύσσει, στηρίζει σταθερά χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. Σήμερα οι ανάγκες είναι τεράστιες, κάτι που αποτυπώνεται και στα στατιστικά στοιχεία του οργανισμού καθώς από 01/01/2011 έως 30/06/2012 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε πανελλαδικά 8.933 παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.


Σε εξέλιξη βρίσκονται και οι παράλληλες δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τις ανάγκες των παιδιών των αδύναμων οικονομικά οικογενειών. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Προσφέρω» είδη παραδίδονται από 1 έως 11 Σεπτεμβρίου 2012 στα σημεία:
  • The Mall Athens – Ισόγειο (επίπεδο 0), 10 π.μ. – 2 μ.μ. και 5 μ.μ. – 8 μ.μ.


  • Πολυιατρείο Δήμου Αμαρουσίου, Παλαιολόγου 9, Δευτέρα – Παρασκευή, 9 π.μ. – 3 μ.μ.


  • Πλατεία Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου, Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012, 9 π.μ. – 12 μ.μ. στο σημείο συγκέντρωσης του Δήμου Αμαρουσίου.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι σχολικές τσάντες, τετράδια, σχολικοί άτλαντες, τέμπερες – κηρομπογές, μπλοκ ζωγραφικής – ακουαρέλες, μαρκαδόρους – ξυλομπογιές, μολύβια, στυλό, γομολάστιχες, ξύστρες, διορθωτικά, πινέλα, κασετίνες, ντοσιέ και ανταλλακτικά φύλλα, φακέλους με λάστιχο, χαρτί Α4, διαφάνειες, κόλλες, πλαστελίνες, διάφανο αυτοκόλλητο για ντύσιμο βιβλίων, ψαλιδάκια, γεωμετρικά όργανα (χάρακες, διαβήτες κ.λ.π.), σχολικά βοηθήματα, είδη ζωγραφικής, αθλητικά είδη. Όλα τα είδη πρέπει να είναι είτε καινούρια είτε σε καλή κατάσταση.


Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 213-2031922 και 213-2031910.

Μετάβαση στο περιεχόμενο