Συνεχείς οι καθαρισμοί και οι απολυμάνσεις πολυσύχναστων κοινόχρηστων χώρων από τα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Θερμή έκκληση προς τους γονείς: Αποφύγετε τη  χρήση των παιδικών χαρών και των υπαίθριων αθλητικών χώρων για την προστασία των παιδιών  

Τα συνεργεία Καθαριότητας στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Αμαρουσίου για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό-2019 SARS-CoV-2 συνεχίζουν συστηματικά τον καθαρισμό και την απολύμανση των πολυσύχναστων κοινόχρηστων χώρων της πόλης.

Oι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα, την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 προέβησαν σε επαναληπτικό καθαρισμό και απολύμανση πέριξ του Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου και ειδικότερα στους χώρους της γέφυρας του ΗΣΑΠ και της πλατείας. Αντίστοιχες εργασίες πραγματοποιήθηκαν επίσης και κάτω από τη γέφυρα της οδού Θεμιστοκλέους. 

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι η λειτουργία όλων των παιδικών χαρών και των υπαίθριων αθλητικών χώρων έχει ανασταλεί και οι εν λόγω χώροι έχουν σφραγιστεί.
Παρακαλούνται θερμά οι γονείς να τηρούν απαρέγκλιτα και αυστηρά το εν λόγω μέτρο για την προστασία των παιδιών και των οικογενειών τους, αλλά και για την αποφυγή των προβλεπόμενων κυρώσεων.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τον καθαρισμό και απολύμανση πέριξ του Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 2 από τον καθαρισμό και απολύμανση πέριξ του Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 3 από τον καθαρισμό και απολύμανση πέριξ του Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 4 από τον καθαρισμό και απολύμανση πέριξ του Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 5 από τον καθαρισμό και απολύμανση πέριξ του Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο