Συναυλία της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020

Print Friendly, PDF & Email

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 20:30, Αίθριο Θέατρο

Με τη συναυλία «Και…Μαρούσι είναι εδώ» η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου συμμετέχει στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020, με παράλληλη παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου της Θέμιδας Μαυραντή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30, στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219, Μαρούσι), με ελεύθερη είσοδο.

Στη συναυλία υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου, τα μέλη της Χορωδίας θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια «Και Μαρούσι είν΄ εδώ», «Θυμάμαι», «Το Μαρούσι δίπλα στο Θεό», «Στέκια Μαρουσιώτικα» σε στίχους Λίτσας Παπαζαχαροπούλου και μουσική Κώστα Μαυραντή.

Επίσης, τη συναυλία θα διανθίσουν τραγούδια κορυφαίων συνθετών όπως των: Μ. Θεοδωράκη, Ν. Αντύπα, Ζ. Μουστακί, Μ. Λοΐζου, G. Bregovic, κ.α.
Σολίστ, η Δημοτική Σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη, στο ακορντεόν, ο Αχιλλέας Παναγούλης, ενώ θα συνοδεύει ο πιανίστας Μανώλης Παπαγιάννης.

Σημειώνεται ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας covid 19, όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και κατά την έξοδο από το χώρο της  εκδήλωσης.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο