Συναυλία προς τιμήν του Νίκου Γούναρη διοργανώνει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στον κορυφαίο στιχουργό, συνθέτη και ερμηνευτή Νίκο Γούναρη είναι αφιερωμένη  η συναυλία που διοργανώνει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο, την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:30, στο Αμαλίειο (Λ. Κηφισίας 219),στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016.    

Στη μουσικό αφιέρωμα το κοινό θα απολαύσει αξέχαστες και μεγάλες επιτυχίες του ταλαντούχου καλλιτέχνη, όπως:
Όμορφη μου Αθήνα / Το ταγκό το ωραιότερο του κόσμου / Εκεί ψηλά στον Άι Λιά / Γύρνα πάλι αγάπη μου / Αυτός ο άλλος / Μάρω Μάρω / Τώρα που σε γνώρισα / Στης νύχτας τη σιγαλιά / Γιασεμί στο στήθος / Γλυκά μου μάτια / Γύρισε / Άγιε μου Γιώργη / Είστε γυναίκες / Ο μήνας έχει εννιά / Σε είδα να κλαδεύεις / Ένα βράδυ πούβρεχε / Το κοκοράκι / Μια κότα στρουμπουλή / Για μας κελαηδούν τα πουλιά / Λίγα λουλούδια / Λες και ήταν χτες.

Θα ερμηνεύσουν οι : Στέλιος Τσαντές ,Μαριάννα Σχοινά, Παναγιώτης  Κούβελος, Ειρήνη Τζαμτζή από την τάξη της  Μονωδίας και Μελοδραματικής  της  Καθηγήτριας του Δημοτικού Ωδείου Χριστίνας Σπηλιακοπούλου  και η Καθηγήτρια Φωνητικής και Σύγχρονου τραγουδιού Αγγελική Κουνάκη.

Συμμετέχουν: η Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου (υπεύθυνος Ε. Ζωγράφος), η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής  Κοσκόρου και η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων Μουσικού Εργαστηρίου  Αγ. Φιλοθέης, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αιμίλιου Γιαννακόπουλου.

Την εκδήλωση θα διανθίσουν χορευτικά, τα τμήματα χορού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, με υπεύθυνη την κα Έφη Κεραμάρη.

Τη Γενική επιμέλεια – διεύθυνση της συναυλίας έχει η Φωτεινή Κοσκόρου και την οργάνωση – αφήγηση η Ελένη Χοζού.

 

Σχετικά αρχείαΗ αφίσα για τη συναυλία προς τιμή του Ν.Γούναρη

Μετάβαση στο περιεχόμενο