Συναυλία Ελληνικής Μουσικής με την ορχήστρα των Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΦωτό αρχείου: Στιγμιότυπο από την παρουσίαση της Ορχήστρας των Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στο Fimu, Διεθνές Φεστιβάλ Πανεπιστημίων στο Μπελφόρ της Γαλλίας.


«Από το Μπελφόρ της Γαλλίας… στο Μαρούσι»


Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012, Πλατεία Ηρώων, ώρα 21:30
  
Συναυλία Ελληνικής Μουσικής με την ορχήστρα των Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου διοργανώνει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, στο πλαίσιο της πολιτιστικής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Μπελφόρ της Γαλλίας.


Η ορχήστρα των Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου είχε «ταξιδέψει» την Ελληνική Μουσική στην Ευρώπη στις αρχές του καλοκαιριού, συμμετέχοντας στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής του Μπελφόρ, τη μεγάλη γιορτή της μουσικής γνωστή με το όνομα FIMU.


Η μουσική εκδήλωση είναι μία πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη προς τιμήν του Δημάρχου της πόλης Fraie (Φρε) της Γαλλίας κου Μιλτιάδη Κωνσταντακάτου, εξέχον μέλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Γαλλία με σημαντική συμβολή στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη χώρα μας.
Σε κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, ο κος Κωνσταντακάτος μετέφερε στον κο Πατούλη τους θερμούς χαιρετισμούς του Νομάρχη της πόλης του Μπελφόρ κου Υβ ʼκερμαν (Yves Ackermann) με την επιθυμία για ευρύτερη συνεργασία με την πόλη του Αμαρουσίου στο προσεχές διάστημα, αλλά και τη διάθεση να βοηθήσουν τη χώρα μας σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.


Η συναυλία Ελληνικής Μουσικής με την ορχήστρα των Καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου θα δοθεί στην πλατεία Ηρώων, την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 και ώρα 21:30.


Στη διεύθυνση της ορχήστρας είναι ο Βαγγέλης Ζωγράφος. Τη Γενική επιμέλεια έχουν η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα. Φωτεινή Κοσκόρου – Παλαμίδη και η κα. Ελένη Χοζού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο