Συνάντηση του Προέδρου του Σ.Π.Α.Π και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατουλη, με εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα του Πεντελικού

Print Friendly, PDF & EmailΣτη φωτογραφία ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, (από αριστερά) με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Δήμου Αμαρουσίου Βασίλη Κόκκαλη, τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κα Χαρά Καφαντάρη, τον κ. Δημήτρη Λάσδα και τον κ. Γιώργο Μπαλάφα.


Με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, με θέμα τα προβλήματα του Πεντελικού.

Συγκεκριμένα τον επισκέφθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Χαρά Καφαντάρη, ο κ. Δημήτρης Λάσδας και ο κ. Γιώργος Μπαλάφας, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Βασίλη Κόκκαλη, και του Αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλαου Αλεπού.

Στη συζήτηση αναφορά έγινε τόσο στις δράσεις του Συνδέσμου, που αφορούν  σε δεντροφυτεύσεις, εθελοντικά ποτίσματα, ενέργειες πυροπροστασίας, όσο και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σύνδεσμος λόγω έλλειψης πόρων και χρηματοδοτήσεων από το κράτος.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π κ. Γ. Πατούλης μεταξύ άλλων επεσήμανε τη σημαντικότητα της ενίσχυσης της πολιτικής προστασίας, τη δημιουργία δασικών χαρτών και την εκπαίδευση εθελοντών, η οποία όπως τόνισε θα πρέπει να γίνεται με επιστημονικά κριτήρια.

Η συνάντηση έλαβε τέλος με τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ κ. Πατούλη αλλά και τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ να διατυπώνουν την πρόθεσή τους για μελλοντική συνεργασία με μοναδική προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο