Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με αντιπροσωπεία της American Hellenic Educational Progressive Association «AHEPA»

Print Friendly, PDF & Email

Στο επίκεντρο της συνάντησης η ανάπτυξη κοινών δράσεων για τους πυρόπληκτους

Η περαιτέρω συνεργασία της ΚΕΔΕ με την American Hellenic Educational Progressive Association «AHEPA» και η ανάπτυξη κοινών δράσεων με στόχο την έμπρακτη υποστήριξη των πυρόπληκτων στην Ανατολική Αττική βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες με αντιπροσωπεία της ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνάντησης χθες το βράδυ στο Ξενοδοχείο Αμαλία στο Σύνταγμα με τον ύπατο Πρόεδρο George Loucas, τον Καναδό Πρόεδρο Chris Argyriou, την Κυβερνήτη Ευρώπης Θάνο Πυτίνη, τον Κυβερνήτη Ελλάδος Σ. Κεφαλίδη, τον Γραμματέα Κ. Κοζυράκη κ.α.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η κατάσταση στην Ραφήνα και στο Μάτι, ενώ διερευνήθηκαν τρόποι προκειμένου να υπάρξει έμπρακτη βοήθεια από την AHEPA.

Όπως επισήμανε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης «η Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτου Βαθμού διαχρονικά συνεργάζεται με την AHEPA σε θέματα που αφορούν κοινωνικές δράσεις. Είναι σημαντικό στις δύσκολες αυτές ώρες που ζει η χώρα μας λόγω της εθνικής τραγωδίας από τις πυρκαγιές να υπάρχουν άνθρωποι που εκδηλώνουν το ουσιαστικό ενδιαφέρον τους για βοήθεια. Η επούλωση των πληγών των συμπολιτών μας είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας. Η ΚΕΔΕ θα συνεργαστεί στενά με την AHEPA προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία για τον κοινό σκοπό της παροχής βοήθειας στους πυρόπληκτους».  

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με αντιπροσωπεία της American Hellenic Educational Progressive Association «AHEPA» (1)


Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με αντιπροσωπεία της American Hellenic Educational Progressive Association «AHEPA» (2)


Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με αντιπροσωπεία της American Hellenic Educational Progressive Association «AHEPA» (3)


Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με αντιπροσωπεία της American Hellenic Educational Progressive Association «AHEPA» (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο