Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Χ. Φώλια

Print Friendly, PDF & Email

|download _.jpg file 140 KB|

« Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία κοινοτικής χρηματοδότησης,  προκειμένου οι συμπολίτες μας να ζουν σε μια ανθρώπινη πόλη που θ΄ ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες τους.»

Για τη Νέα Δημοτική Αρχή του Αμαρουσίου, η αξιοποίηση των κονδυλίων του Δ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης για την υλοποίηση προγραμμάτων που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης αποτελεί προτεραιότητα.

Στα πλαίσια αυτά,  ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Πατούλης είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Χρήστο Φώλια, η οποία  πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι  χρηματοδοτούμενες δράσεις του Δ΄ ΚΠΣ και συγκεκριμένα η πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου να προωθήσει το Πρότυπο Καινοτόμο Σχέδιο Ανάπτυξης «Διαδημοτικό Δίκτυο για τη βελτίωση ζωής των κατοίκων (ΕΥ ΖΕΙΝ)».

ο Σχέδιο επικεντρώνεται στους τομείς της υγείας και του περιβάλλοντος και στηρίζεται στην υφιστάμενη λειτουργία του Διαδημοτικού Δικτύου Δομών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης των ΟΤΑ (πρόεδρος του οποίου είναι ο δήμαρχος Αμαρουσίου).

Μετάβαση στο περιεχόμενο