Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αττικής

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο Συνδικάτου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αττικής Ι. Κλειδέρη και τον Αντιπρόεδρο Ι.Καλικάντζαρο, το Γ. Γρ. Π. Μαυρομάτη, τη Γραμ. Κ. Συνοδινού και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Χρ. Νάννου.


Σε ζητήματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αντάλλαξαν απόψεις ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με το Δ.Σ. του Συνδικάτου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αττικής (Σ.Ε.Ο.Τ.Α.), που τον επισκέφθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014.

Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου κος Ιωάννης Κλειδέρης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχήθηκαν εγκάρδια στον κο Πατούλη «Καλή Επιτυχία» κατά τη νέα δημαρχιακή θητεία του, καθώς και στις εκλογές για την Προεδρεία της ΚΕΔΕ, στις οποίες είναι υποψήφιος με το Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε θερμά τα μέλη του Συνδικάτου, υπογραμμίζοντας ότι βρίσκεται κοντά στους εργαζόμενους σε κάθε δυσκολία τους από οποιοδήποτε θέση ευθύνης και αν βρίσκεται και στο παρόν, αλλά και στο μέλλον.

Εκ μέρους του Συνδικάτου συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος Ιωάννης Καλικάντζαρος, ο Γενικός Γραμματέας Πέτρος Μαυρομάτης, η Γραμματέας Κατερίνα Συνοδινού και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Χρυσούλα Νάννου.  


.

Μετάβαση στο περιεχόμενο