Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 Γ. Δεσποτοπούλου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 Γ. Δεσποτοπούλου, κατά τη συνάντησή τους στο Δημαρχείο, όπου συζήτησαν για το θέμα της υπογραφής μνημονίου συνεργασίας ενόψει των Θερινών Αγώνων Special Olympics στο Ολυμπιακό Στάδιο.
|download file .jpg 227 KB|


Τον επόμενο μήνα η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, ενόψει των Παγκοσμίων Θερινών Αγώνων Special Olympics στο ΟΑΚΑ   


Συνάντηση με την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 κα. Γιάννα Δεσποτοπούλου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο Δημαρχείο, την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010.


Είναι η πρώτη συνάντηση  του κου Δημάρχου με την κα Δεσποτοπούλου, ενόψει των ΧΙΙΙ Παγκοσμίων Θερινών Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, που θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο, από τις 25 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου του 2011.       


Σκοπός της συνάντησης ήταν η επεξεργασία όλων των δεδομένων για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και της Οργανωτικής Επιτροπής, ώστε να υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία και οργάνωση για  να υποδεχθούμε τους 7.500 αθλητές Special Olympics από 172 χώρες, οι οποίοι θα αγωνισθούν σε 22 διαφορετικά αθλήματα Ολυμπιακού τύπου.


Το Μνημονίου συνεργασίας υπολογίζεται να υπογραφεί στις 20 με 25 Ιανουαρίου 2011, ενώ σύντομα θα υπάρξει και νέα συνάντηση του κ. Δημάρχου με την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής.


Ο κ. Δήμαρχος με αφορμή την προετοιμασία για τη υποδοχή των Special Olympics υπογράμμισε:
‘Το Ολυμπιακό Μαρούσι θα υποδεχθεί το καλοκαίρι του 2011 χιλιάδες αθλητές των Special Olympics, που θα μας αποδείξουν για μια ακόμη φορά τη δύναμη ψυχής και θέλησης που διαθέτουν. Εμείς ως Τοπική Αυτοδιοίκηση θα σταθούμε δίπλα τους αγωγοί και συμπαραστάτες και θα ενισχύσουμε κάθε τους προσπάθεια. Το γραφείο εθελοντισμού του Δήμου Αμαρουσίου με τους δεκάδες συμπολίτες μας, εθελοντές θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή υποστήριξης και ενίσχυσης των αθλητών των Special Olympics το 2011.’ 

Μετάβαση στο περιεχόμενο