Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με κατοίκους στο Νέο Τέρμα

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη φιλική συνάντηση με κατοίκους και δημότες στο Νέο Τέρμα αναφέρθηκε στα έργα που έχουν υλοποιηθεί στην περιοχή, αλλά και σε αυτά που προγραμματίζονται για την επόμενη τετραετία.
|download file .jpg 108 KB|


Σε φιλική συνάντηση που διοργάνωσαν δημότες και κάτοικοι στο Νέο Τέρμα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010.


Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο κ. Πατούλης συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και αντάλλαξε απόψεις για ζητήματα που αφορούν στο Μαρούσι του μέλλοντος, μια πόλη πραγματικά φιλική και ανθρώπινη, σύγχρονη και λειτουργική για τους κατοίκους και δημότες της.


Από τις πρώτες προτεραιότητές μας επισήμανε ο κ. Δήμαρχος υπήρξε το νοικοκύρεμα του Δήμου και η αναβάθμιση των γειτονιών της πόλη μας, που είχαν εγκαταλειφθεί από τις προηγούμενες διοικήσεις και στις οποίες απουσίαζαν στοιχειώδη έργα υποδομών.


Τα έργα που υλοποιούμε στις γειτονιές της πόλης μας δεν επιβαρύνουν ούτε ένα ευρώ τους πολίτες, καθώς στηρίζονται είτε σε δημοτικούς πόρους, είτε σε χρήματα που διεκδικήσαμε από την Κεντρική εξουσία.         
       
Ειδικότερα, στο Νέο Τέρμα τα τελευταία 3,5 χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί έργα οδοποιίας (διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις) και έχει τοποθετηθεί αγωγός ακαθάρτων στην οδό Αυτ. Ηρακλείου από Περικλέους μέχρι Θεμιστοκλέους.


Επίσης αναβαθμίστηκε η πλατεία Δωδεκανήσου και παραδόθηκε στους νέους της περιοχής το γήπεδο 5Χ5 στο νότιο τμήμα της.


Παράλληλα, αντικαταστάθηκαν οι παλαιού τύπου ηλεκτρικές λαμπτήρες με νέους χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, αλλά υψηλής απόδοσης.


Ανακατασκευάσθηκε η αυλή στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, ενώ προχωρά η ολοκλήρωση της άδειας χρήσης του κληροδοτήματος Χαϊμαντά, όπου σχεδιάζεται η δημιουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού, ΚΑΠΗ και Κέντρο Νεότητας.


Μετάβαση στο περιεχόμενο