Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Οδυσσεύς Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Οδυσσεύς Αμαρουσίου Κ. Ηλιοπούλου και τον Γραμματέα Λ. Αθανασίου κατά τη συνάντησή τους στο Δημαρχείο. Παρόντες ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και συντονιστής επί θεμάτων Αθλητισμού Σπ. Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Ν. Πέππας και η υπεύθυνη του Αθλητικού τομέα Ρ. Χαλιώτη.
|download file .jpg 76KB|


Τα θέματα που απασχολούν τον Αθλητικό Όμιλο Οδυσσεύς Αμαρουσίου έθεσαν στο Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη, η Πρόεδρος κα Κάτια Ηλιοπούλου και ο Γραμματέας κ. Λευτέρης Αθανασίου κατά τη συνάντησή τους στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. 
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και συντονιστής επί θεμάτων Αθλητισμού κ. Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κ. Νικόλαας Πέππας και η υπεύθυνη του Αθλητικού τομέα κα. Ρένα Χαλιώτη.


Τα μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Οδυσσεύς Αμαρουσίου ευχαρίστησαν τον κ. Δήμαρχο για τη συμπαράστασή του στις δραστηριότητες του ομίλου, και κυρίως για τη δωρεάν παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων για τις προπονήσεις και τους αγώνες των ομάδων και την εν γένει συμβολή του Δήμου στις μεγάλες επιτυχίες των ομάδων και συγκεκριμένα στην επιτυχία της ομάδας γυναικών που στέφθηκε πρωταθλήτρια και στην ομάδα των ανδρών που κατέκτησε την τρίτη θέση στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Παράλληλα κατέθεσαν γραπτό υπόμνημα με μία σειρά αιτημάτων που απασχολούν τον όμιλο και ζήτησαν τη συνδρομή του Δήμου για την επίλυσή τους.     
       
Ο κ. Πατούλης συνεχάρη την Πρόεδρο για τις επιτυχίες των ομάδων, ενώ άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Όμιλος και έδωσε κατευθύνσεις στους αρμόδιους συνεργάτες του μέσα στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που ορίζει ο νόμος του Καλλικράτη να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του ομίλου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο