Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου και του 6ου Νηπιαγωγείου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη συνάντηση με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου και του 6ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου.


Τα ζητήματα που θα βελτιώσουν την εκπαιδευτική διαδικασία για τους μαθητές  του 13ου Δημοτικού Σχολείου και του 6ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τους αντίστοιχους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Δημήτρη Σμυρνή, Βασίλη Κόκκαλη, του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κου Δημήτρη Καρλαύτη και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης κου Νικόλαου Παπαδάκου.     


Στη συνάντηση παρέστησαν εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου ο Πρόεδρος Παναγιώτης Μπούμης, ο Αντιπρόεδρος Σόλων Σαββίδης και ο Ταμίας Βασίλης Σπανός και εκ μέρους του Συλλόγου του 6ου Νηπιαγωγείου ο Πρόεδρος Μιχάλης Χατζηαρσενίου και ο Ταμίας Βασίλης Λοϊζος.     


Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η βελτίωση της υλοκοτεχνικής υποδομής των σχολείων, καθώς και της υγιεινής και ασφάλειας των μαθητών, στα οποία ζητήματα η Δημοτική Αρχή διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι θα εξετασθούν άμεσα για να προχωρήσει η υλοποίησή τους.


Οι παριστάμενοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους προς τη Δημοτική Αρχή για την ανταπόκρισή της στα αιτήματα των Συλλόγων, καθώς και για το αμέριστο ενδιαφέρον της για τη μαθητική κοινότητα των σχολείων. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο