Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον CEO της Samsung Electronics Hellas SA Θεόφιλο Σίν (Byung Moo Shin)

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: Οι επιχειρήσεις που εδρεύουν στο Μαρούσι μπορούν να συμβάλλουν στην κοινωνική και οικονομική πρόοδο της πόλης μας

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του CEO της Samsung Electronics Hellas SA Θεόφιλου Σίν (Byung Moo Shin) πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Θεόφιλος Σιν, δήλωσε την πρόθεση της Samsung Hellas SA στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, να προσφέρει εκπαιδευτικά σεμινάρια Πληροφορικής και ειδικές δράσεις εξοικείωσης στις νέες τεχνολογίες προς τους δημότες Αμαρουσίου, με ειδικότερη στόχευση στα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου από τη δική του πλευρά τόνισε τη σημαντική συνεισφορά των εταιριών που εδρεύουν στο Μαρούσι τόσο σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, όσο και ενέργειες που αφορούν στη σύνδεση της αγοράς εργασίας με τους νέους και τους ανέργους του Αμαρουσίου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου Στέφανος Τσιπουράκης και Κωνσταντίνος Ρώτας, o Επικεφαλής του Τμήματος Consumer Electronics της Samsung Hellas SA  Γιώργος Τσαούσης, και η Brand and Communications Professional της Samsung Hellas SA Τζένη Ζέον (Jannie Zeon).

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον CEO της Samsung Electronics Hellas SA Θεόφιλο Σίν (Byung Moo Shin)_1

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο