Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με την Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Η ευαισθησία μας για το Σικιαρίδειο Ίδρυμα είναι αυξημένη και δεδομένη»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Πέμπτη 02 Ιουλίου 2020, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος Θεόδωρο Κοκόρα τον Αντιπρόεδρο Ηλία Γεωργούντζο και το μέλος Αικατερίνη Χάρου – Κωνσταντινέα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ενημέρωσε το ΔΣ της Ένωσης για τη λειτουργία του  Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ – ΜΕΑ), βάσει προγραμματικής σύμβασης, με το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, γεγονός που θα επιτρέψει στο Δήμο να στηρίξει και τις αυξημένες ανάγκες για συντήρηση και οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος.

Επιπλέον το ΔΣ της Ένωσης παρουσίασε στον Δήμαρχο μία σειρά ζητημάτων που αφορούν στη γενικότερη ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος καθώς και στις μετακινήσεις των παιδιών.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας με το Σικιαρίδειο Ίδρυμα για τη λειτουργία του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η ευαισθησία μας είναι αυξημένη και δεδομένη. Είμαστε δίπλα στα παιδιά τους γονείς, τη διοίκηση και το προσωπικό του Ιδρύματος».

Παρών στη συνάντηση ήταν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής.

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με την Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος_1

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο