Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με τους εργαζoμένους στη Δημοτική Αστυνομία που τίθενται στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Ν. Πέππα και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Μ. Χρηστάκη, κατά τη συνάντησή τους με τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας που εντάσσονται στο πρόγραμμα της διαθεσιμότητας.


Την υποστήριξη και συμπαράστασή του εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης προς τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας Αμαρουσίου που εντάσσονται από την ερχόμενη Δευτέρα στο πρόγραμμα της διαθεσιμότητας, στη διάρκεια της συνάντησής τους στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.


Ο κος Πατούλης ενημέρωσε τους 34 Δημοτικούς Αστυνόμους που αποχωρούν από το Δήμο Αμαρουσίου για τις ενέργειες της Διοίκησης, μετά από προσωπική του εντολή, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να επανακάμψουν στις υπηρεσίες του Δήμου. Ειδικότερα αναφέρθηκε στο έγγραφο που έχει σταλεί προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με το οποίο ζητείται να καλυφθούν με αντίστοιχο ανθρώπινο δυναμικό οι κενές θέσεις που προκύπτουν από την αποχώρηση των Δημοτικών Αστυνόμων.


Παράλληλα, αναφερόμενος στην αγαστή συνεργασία και στην αμοιβαία εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια με τους εργαζόμενους της Δημοτικής Αστυνομίας, εξήρε το ζήλο και το αίσθημα ευθύνης τα οποία επέδειξαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους υπηρετώντας με συνέπεια την πόλη και τους διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στη διάθεσή τους, έχοντας την αμέριστη υποστήριξή του σε θέματα υπηρεσιακού χαρακτήρα που ενδέχεται να προκύψουν στις νέες υπηρεσίες που θα τοποθετηθούν.                  


Στη συνάντηση με το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας συμμετείχαν επίσης ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Νικόλαος Πέππας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κος Μιχάλης Χρηστάκης.


Σημειώνεται ότι από το 44 Δημοτικούς Αστυνόμους που υπηρετούσαν στη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αμαρουσίου παραμένουν στην υπηρεσία του Δήμου 10 εργαζόμενοι, καθώς αυτοί εμπίπτουν στις εξαιρέσεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.).

Μετάβαση στο περιεχόμενο