Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον νέο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Παναγιώτη Κολλίντζα

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου συναντήθηκε στο Δημαρχείο τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, με τον νέο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Κολλίντζα.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο Διευθυντή και μεταξύ άλλων εξήρε το έργο των αστυνομικών που παρά τις σοβαρές ελλείψεις προσπαθούν με σθένος και πολλές φορές αυτοθυσία, να προστατέψουν ζωές και περιουσίες των συμπολιτών μας.

Κατά  τη συνάντηση επισημάνθηκαν από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής με την ενίσχυση περιπολιών της ομάδας «ΔΙΑΣ», στη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την παράνομη στάθμευση και τέλος στη διευθέτηση του θέματος της στέγασης του Αστυνομικού τμήματος Αμαρουσίου.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε μία στενή συνεργασία για την εποικοδομητική αντιμετώπιση των θεμάτων ασφάλειας και τάξης.

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον νέο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Παναγιώτη Κολλίντζα_1

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο