Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Αθλητικό Σύλλογο «Μαρούσι 2004»

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Νέοι χώροι άθλησης, προτεραιότητά μας για το 2020»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο Νίκο Σκιαδά  και τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004», Νίκη Μπακογιάννη (Ολυμπιονίκης), Βασίλη Μπούρα (Γενικός Αρχηγός, Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου) και Βαγγέλη Ρασιά (Γενικός Γραμματέας).

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου και για τις ανάγκες του σε νέους χώρους άθλησης λόγω των διαρκώς αυξανόμενων απαιτήσεων, κυρίως για τα αθλήματα σόφτμπολ και μπέιζμπολ.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Σπουδαίοι αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας όπως η Ολυμπιονίκης Νίκη Μπακογιάννη, κοσμούν τα αθλητικά σωματεία του Αμαρουσίου. Οφείλουμε να τους προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να μεταλαμπαδεύσουν την εμπειρία και το ήθος τους στα παιδιά μας. Το Μαρούσι, η πόλη των νεότερων Ολυμπιακών Αγώνων, πρέπει να αποκτήσει νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις που θα εξυπηρετήσουν τη συνεχή ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων αλλά και θα φιλοξενήσουν υπερτοπικές αθλητικές εκδηλώσεις. Για το 2020 έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την εύρεση κατάλληλων χώρων για την κατασκευή τουλάχιστον δύο νέων γηπέδων. Η Αθλητική κοινότητα του Αμαρουσίου συνεχώς μεγαλώνει και πρέπει να ικανοποιήσουμε αυτή τη θετική εξέλιξη». 

Παρόντες στη συνάντηση, ήταν ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Γιάννης Νικολαράκος.

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Αθλητικό Σύλλογο «Μαρούσι 2004»_1

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο