Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με το Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Στο Μαρούσι δεν πρέπει να υπάρχουν γειτονιές δύο ταχυτήτων»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με την Πρόεδρο Κωνσταντίνα Κοσμίδου και τα μέλη του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα της περιοχής των Εργατικών Κατοικιών όπως, τιμής ζώνης ΕΝΦΙΑ,  καθαριότητας, ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων, επισκευής οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων, δημοτικής συγκοινωνίας, χώρων στάθμευσης και καλύτερης λειτουργικότητας των πολυκατοικιών.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Οι Εργατικές κατοικίες αντιμετωπίζουν αρκετά ζητήματα που στο σύνολό τους δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Κάποια όπως τα θέματα επισκευής οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων θα ξεκινήσουν βάσει προγραμματισμού μας, άλλα όπως αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων θα ενταχθούν στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού μας και θέματα που αφορούν σε μείωση ζώνης τιμής ΕΝΦΙΑ θα τύχουν ειδικής μέριμνας και όπου χρειάζεται θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όσο αφορά τη δημοτική συγκοινωνία, ευελπιστούμε πως σύντομα να μπορέσουμε να καλύψουμε τα κενά σε οχήματα και οδηγούς, με τη βοήθεια και των νεότερων νομοθετικών παρεμβάσεων. Το μείζον ζήτημα της έλλειψης ανελκυστήρων από τις 13 πολυκατοικίες θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ειδικό ζήτημα στο πλαίσιο της προσβασιμότητας και κατ’ επέκταση και η αναζήτηση της χρηματοδότησης, δεδομένου του ιδιοκτησιακού καθεστώτος αυτών των πολυκατοικιών. Τέλος το ζήτημα της διαχείρισης και επιτήρησης των χώρων στάθμευσης, θα αντιμετωπιστεί στο πλαίσιο του συνολικού σχεδιασμού ελεγχόμενης στάθμευσης, για το σύνολο του Αμαρουσίου».

Στη συνάντηση, παρόντες ήταν από την πλευρά του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών και τα μέλη Γεώργιος Μεταξάς, Νίκος Κοσμίδης, Νίκος Κατσούλας, Σόνια Κοσμίδου και Πέτρος Πετρόπουλος.

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με το Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου_1

 


Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με το Σύλλογο Εργατικών Κατοικιών Αμαρουσίου_2

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο