Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Εξωραϊστικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Αναβρύτων «Τα Ανάβρυτα»

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων «Τα Ανάβρυτα» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης,παρόντων των Αντιδημάρχων κ.κ. Δημήτρη Σμυρνή και Βασίλη Κόκκαλη, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Εκ μέρους του Συλλόγου παραβρέθηκαν στη συνάντηση η Πρόεδρος κα Μίκα Κάββαλου, η Αντιπρόεδρος κα Γεωργία Αποστολάκη, ο Γραμματέας Θανάσης Σκαλωμένος και η Ταμίας Ματίνα Ρογκάκου.


Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής των Αναβρύτων.
Όπως ενημερώθηκαν από τη Δημοτική Αρχή τα μέλη του Δ.Σ. έχει ληφθεί μέριμνα για τη φύλαξη και την προστασία του Δάσους Συγγρού, καθώς και του Κτήματος Καρέλλα που μετά τον καθαρισμό του από τα φερτά υλικά θα περιφραχθεί, ενώ ξεκίνησε και ο καθαρισμός των οικοπέδων από τα ξηρά χόρτα για την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Όσον αφορά στον εξωραϊσμό της μικρής πλατείας την οδού Σοφοκλέους άμεσα θα ξεκινήσει η αναβάθμισή της, ενώ εξετάζονται τα δεδομένα για τη διάνοιξη των οδών Κανάρη – Μουσών.
Αναφορικά με το δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων υδάτων η σχετική μελέτη έχει υποβληθεί στην Περιφέρεια και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίησή της.


Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα και τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την άμεση ανταπόκριση του κου Δημάρχου και των μελών της Διοίκησης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο