Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τους επικεφαλής της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου, Μελισσίων

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ, Πατούλης με τον Τοπικό Έφορο Προσκόπων Αμαρουσίου, Μελισσίων Ν. Μπόγδανο και τον Αναπληρωτή Τοπικό Έφορο Π. Καλογερόπουλο παρουσία του Αντιδημάρχου Ν. Πέππα.


Συνάντηση με το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατιούλη είχε ο Τοπικός Έφορος Προσκόπων Αμαρουσίου, Μελισσίων κος Νίκος Μπόγδανος και ο Αναπληρωτής Τοπικός Έφορος κος Παναγιώτης Καλογερόπουλος στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρουσία του Αντιδημάρχου κου Νικόλαου Πέππα.


Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συμμετοχή των Προσκόπων στην πυροπροστασία του Δάσους Συγγρού, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, καθώς και η διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου στους εθελοντές και τα μέλη του προσκοπισμού για την δασοπροστασία.
Κατετέθη επίσης από τον κο Μπόγδανο πρόταση για την επίσκεψη των μελών της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου, Μελισσίων στο ακριτικό Καστελόριζο, προκειμένου να μεταφέρουν φάρμακα και υλικοτεχνικό υλικό για την υποστήριξη του νησιού, ενώ συζητήθηκε επίσης η κοινή διοργάνωση δράσεων ανάμεσα στους Προσκόπους και το Δήμο Αμαρουσίου.


Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, επιβεβαιώνοντας την αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο