Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Σύλλογο Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» Δ. Κοσμίδη και τα μέλη του Δ.Σ., παρουσία των Αντιδημάρχων Σπ. Σταθούλη, Ν. Πέππα και του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτη.


Συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Παρασκευή 16 Απριλίου 2013.


Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Πέππας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης.


Στη συζήτηση που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, ο Πρόεδρος κος Δημήτρης Κοσμίδης και τα μέλη του Δ.Σ. έθεσαν στη Δημοτική Αρχή το θέμα της στέγασης των γραφείων του Συλλόγου και ζήτησαν την οικονομική υποστήριξη του Δήμου στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Σύλλογος για την διατήρηση της πολιτιστικής μας παράδοσης.


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης άκουσε με το δέον ενδιαφέρον τα αιτήματα του Συλλόγου και υποσχέθηκε στα μέλη του Δ.Σ. ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθεί στα αιτήματά τους, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο