Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Αναβρύτων

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Αναβρύτων Αθηνά Τσατσάκη και τη Γραμματέα Ουρανία Αλεβίζου, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτη, του Προέδρου της Β/ θμιας Σχολικής Επιτροπής Στ. Μάρκου και υπηρεσιακών παραγόντων.


Το θέμα της αντικατάστασης της στέγης του κτηρίου όπου στεγάζεται το ΕΠΑΛ Αναβρύτων συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.


Παρόντες στη συνάντηση στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ήταν επίσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης, ο Πρόεδρος της Β/ θμιας Σχολικής Επιτροπής  κου Στέλιου Μάρκου και υπηρεσιακοί παράγοντες.
 Εκ μέρους του Συλλόγου παραβρέθηκαν η Πρόεδρος κα Αθηνά Τσατσάκη και η Γραμματέας κα Ουρανία Αλεβίζου.


Η Δημοτική Αρχή ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης και την επίβλεψη για την ολοκλήρωση της ανακατασκευής της στέγης στο ΕΠΑΛ Αναβρύτων μέσω εργολαβίας, ώστε το έργο να έχει ολοκληρωθεί με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.
Επίσης ενημερώθηκαν ότι σε συνεργασία με το ΙΓΕ, το έργο θα υλοποιηθεί με χρηματοδότηση του Δήμου, που στη συνέχεια τα χρήματα αυτά θα παρακρατηθούν από το ενοίκιο που πληρώνει ο Δήμος στο ΙΓΕ για το κτήριο που στεγάζεται το σχολείο.


Μετά το πέρας της συζήτησης τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και τις θερμές ευχαριστίες τους προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη για την προσπάθεια του να δοθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο