Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του Διεθνούς Κέντρου Ιατρικού Τουρισμού Υγείας Γ. Πατούλη με τον Gligor Dimitrov, Καθηγητή Πανεπιστημίου και Πρόεδρο της Αναπαραγωγικής Εταιρείας των Σκοπίων

Print Friendly, PDF & Email

Με αντικείμενο τη συνεργασία για την ίδρυση Κέντρου Τουρισμού Υγείας  στα Σκόπια, που θα ενταχθεί στο Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας , πραγματοποιήθηκε  συνάντηση του Προέδρου του Διεθνούς Κέντρου, Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη με τον Gligor Dimitrov, Καθηγητή  Πανεπιστημίου  και Πρόεδρο της Αναπαραγωγικής Εταιρείας των Σκοπίων.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας  Δρ Κων/νος Πάντος, Επιστημονικός Δ/ντης ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ και ο Γενικός Γραμματέας του Κέντρου κ. Πέτρος Μαμαλάκης.

Στη συζήτηση για την ίδρυση Κέντρου Τουρισμού Υγείας στα Σκόπια, αντηλλάγησαν, επίσης, μεταξύ άλλων, απόψεις κοινού ενδιαφέροντος, όπως η ανταλλαγή φοιτητών μέσα από κοινά εκπαιδευτικά προγράμματα με το Παν/μιο Αθηνών, η συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών επιστημονικού ενδιαφέροντος για την αναπαραγωγή, καθώς και η διοργάνωση του 1ου συνεδρίου στην Ελλάδα τον επόμενο χρόνο με τη συμμετοχή των Σκοπίων. 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος  Πατούλης μετά το πέρας της συνάντησης υπογράμμισε ότι «το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας συνεργάζεται και αναπτύσσει εποικοδομητικές συνεργασίες με όλες χώρες για την ανάπτυξη και προώθηση του Τουρισμού Υγείας.
Η συνάντηση με τον Καθηγητή 
Gligor Dimitrov εντάσσεται στο πλαίσιο αυτό, ώστε να προχωρήσει η δημιουργία του Κέντρου Τουρισμού Υγείας των Σκοπίων, που θα συμβάλει στη συνεργασία των δύο χωρών σε αυτή την κατεύθυνση.
Το Μαρούσι με τα μεγαλύτερα κέντρα και τις υποδομές υγείας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη συνεργασία που αποσκοπούμε να αναπτυχθεί στη χώρα μας στον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού Υγείας.»

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη συνάντηση του κ.Πατούλη με τον κ.Gligor Dimitrov


Στιγμιότυπο 2 από τη συνάντηση του κ.Πατούλη με τον κ.Gligor Dimitrov

Μετάβαση στο περιεχόμενο