Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Υποδ/νσης Ασφαλείας Β.Α. Αττικής Ιων. Λιανουδάκη και τον Διοικητή Ασφαλείας Αμαρουσίου Φ. Τσελέπη

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: Στηρίζουμε τις αστυνομικές υπηρεσίες του Δήμου μας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την αναβάθμισή τους 

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου πραγματοποίησαν ο Αστυνομικός Διευθυντής της Υποδ/νσης Ασφαλείας Β.Α. Αττικής κ. Ιωάννης Λιανουδάκης και ο Διοικητής Ασφαλείας Αμαρουσίου κ. Φώτης Τσελέπης, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΚΕΔΑ) Νικόλαος Πέππας.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, συζητήθηκαν τρόποι και δυνατότητες ενίσχυσης της ασφάλειας στην πόλη από τις υπηρεσίες της αστυνομίας που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Αμαρουσίου.

Αντικείμενο της συζήτησης υπήρξε επίσης η αναζήτηση κατάλληλου κτηρίου  κοντά στο κέντρο της πόλης για τη μετεγκατάσταση των υπηρεσιών αυτών, γεγονός που αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων.

Ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου εξέφρασε τις ευχαριστίες του στα στελέχη της αστυνομίας, αλλά και σε όλο το αστυνομικό προσωπικό για τη συνεχή προσπάθεια διατήρησης της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης και της ασφάλειας των κατοίκων, υπογραμμίζοντας: «Οι πολίτες αναγνωρίζουν τη διαχρονική προσφορά σας στην κοινωνία κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά στηρίζουμε το έργο σας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την αναβάθμιση των αστυνομικών δομών της πόλης μας.»  

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Υποδ/νσης Ασφαλείας Β.Α. Αττικής Ιων. Λιανουδάκη και τον Διοικητή Ασφαλείας Αμαρουσίου Φ. Τσελέπη

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο