Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη με τον Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Υποστράτηγο κ. Φ. Γεωργόπουλο

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 118KB|


 


  


Συνάντηση στο γραφείου του στο Δημαρχείο Αμαρουσίου είχε χθες ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Υποστράτηγο κ. Φώτη Γεωργόπουλο και άλλους αξιωματικούς.
Ο κ. Γεωργόπουλος αντάλλαξε ευχές με τον κ. Πατούλη για τις γιορτές, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές του ευχαριστίες τόσο στον Δήμαρχο όσο και στο προσωπικό του Δήμου, για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που παρείχαν κατά την μετεγκατάσταση της Διεύθυνσης από την Αγία Παρασκευή στο Μαρούσι, στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε συνοπτική ενημέρωση του κ. Δημάρχου για το πλέγμα των δράσεων αστυνόμευσης που ήδη εφαρμόζονται-πεζές & εποχούμενες περιπολίες, αστυνόμευση με δίκυκλα-τόσο στο Δήμο Αμαρουσίου όσο και στην υπόλοιπη περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης, καθώς και για τη νέα δράση «Αστυνομικός της γειτονιάς» που θα εφαρμοστεί από 18 Ιανουαρίου 2010.
Επίσης αντηλλάγησαν απόψεις για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής του Αμαρουσίου, ανάπτυξη συνεργασιών Αξιωματικών της Διεύθυνσης με τη Δημοτική Αστυνομία, συνεργασίες οι οποίες θα εξειδικευτούν το επόμενο χρονικό διάστημα με κοινό στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών και την εξυπηρέτησή του.
Τέλος ο κ. Γεωργόπουλος αναφέρθηκε στο αίτημα για την εξεύρεση κατάλληλου οικήματος για τη στέγαση των υπηρεσιών της Β’ Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας, Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής, Αστυνομικό Τμήμα & Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, Γρ. Διαβατηρίων, που να εξυπηρετεί και χωροταξικά τους δημότες.
Οι συναντήσεις αυτές θα πολλαπλασιαστούν το επόμενο χρονικό διάστημα, με σκοπό την αντιμετώπιση των ζητημάτων της ασφάλειας, της προστασίας της ζωής και της περιουσίας των δημοτών, που αποτελεί πρώτο μέλημα της Δημοτικής Αρχής 

Μετάβαση στο περιεχόμενο