Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο  Αλ.Παπαδημητρίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου, τη Γραμματέα Μ. Φελέκου και τον Ταμία Φ. Σιάννη. Παρόντες επίσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτης και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Παπαδάκος.


Συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κου Δημήτρη Καρλαύτη και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης κος Νίκου Παπαδάκου.


Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Αλέξανδρος Παπαδημητρίου ζήτησε εκ μέρους του Δ.Σ. να ενημερωθεί από τη Δημοτική Αρχή για το θέμα της κατασκευής ενός νέου κτιρίου που θα στεγάσει το 5ο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο εξυπηρετεί τους μαθητές της γειτονιάς του Αγίου Θωμά.


Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής σημείωσε ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης είναι να προχωρήσουμε τη διαδικασία για την επαναδέσμευση του εφαπτόμενου στο σχολείο οικοπέδου, ώστε μετά την απαλλοτρίωσή του να δρομολογηθεί η ανέγερση ενός νέου σχολικού συγκροτήματος στα δύο οικόπεδα.
Επίσης ο κος Πατούλης διαβεβαίωσε τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ότι στο πλαίσιο της κυκλοφοριακής μελέτης για την οδό της Αμαρυσίας Αρτέμιδος θα πραγματοποιηθούν όλες εκείνες οι παρεμβάσεις που θα εξασφαλίζουν μεγαλύτερη οδική ασφάλεια στους μαθητές της περιοχής, ενώ άμεσα θα γίνουν διαγραμμίσεις και θα τοποθετηθεί φωτεινός σηματοδότης.


Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης εκ μέρους του Δ.Σ. η Γραμματέας κα Μαρία Φελέκου και ο Ταμίας κος Φώτιος Σιάννης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο