Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με αντιπροσωπεία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ανδρ. Σταμούλη, την Πρόεδρο ʼ. Χρυσαφίδη – Κουρουξίδη και  μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Συμμετέχουν επίσης ο Αντιδήμαρχος Β. Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτης, ο υπεύθυνος των Εξωτερικών Συνεργείων Γ. Καψάλης και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Παπαδάκος.


 


Με τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου και εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είχε συνάντηση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κο Γιώργος Πατούλης, με αντικείμενο ζητήματα που αφορούν στην κάλυψη των διαφόρων αναγκών της σχολικής μονάδας για την καλύτερη λειτουργία της.


Παρόντες στη συνάντηση εκ μέρους της Διοίκησης ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος κος Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης και ο υπεύθυνος των Εξωτερικών Συνεργείων κος Γιάννης Καψάλης. Συμμετείχε επίσης ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης κος Νίκος Παπαδάκος.


Στα αιτήματα που ετέθησαν από το Διευθυντή του Σχολείου κο Ανδρέα Σταμούλη, την Πρόεδρο κα ʼντα Χρυσαφίδη – Κουρουξίδη και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, υπήρξε θετική και άμεση ανταπόκριση από τη Δημοτική Αρχή.  
    
Στο θέμα που αφορά στην κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων,με εντολή του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα προχωρήσει στην επικαιροποίηση της ήδη υπάρχουσας μελέτης σε συνεργασία με τους γονείς, ενώ παράλληλα θα υπάρξει επαφή με τον Ο.Σ.Κ. για την εξασφάλιση της απαραίτητης χρηματοδότησης.


Όσο αφορά στο αίτημα για την κατασκευή λαχανόκηπου στον προαύλιο χώρο του σχολείου, άμεσα τα εξωτερικά συνεργεία θα προχωρήσουν στη διαμόρφωση του χώρου, ώστε με τη συνδρομή της αρμόδιας υπηρεσίας και τη συμμετοχή των μαθητών να φυτευτεί ο λαχανόκηπος.


Επίσης, στο θέμα που συζητήθηκε σχετικά με τον ελαιοχρωματισμό του σχολείου εσωτερικά και εξωτερικά κατά τους θερινούς μήνες και πριν ανοίξουν τα σχολεία την επόμενη σχολική χρονιά, η Δημοτική Αρχή ανταποκρίθηκε θετικά για την υλοποίηση του αιτήματος τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.


Με το πέρας της συνάντησης η αντιπροσωπεία του 1ου Δημοτικού Σχολείου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για τη στήριξή του στο έργο της σχολικής κοινότητας και την ευαισθησία με την οποία ανταποκρίνεται στα αιτήματά τους, με κοινό στόχο τη δημιουργία των καλύτερων συνθηκών για τους μαθητές κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας.      


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο