Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Άγιος Γεώργιος»

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Η τακτοποίηση των πολεοδομικών ζητημάτων θα αναβαθμίσει το Μαρούσι»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο Ιωάννη Γιαννέλα και τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών «Ο Άγιος Γεώργιος».

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το κύριο ζήτημα της περιοχής των Ηπειρώτικων που είναι η ένταξη στο σχέδιο πόλης καθώς και άλλα που αφορούν στην οδοσήμανση, στη διαμόρφωση πεζοδρομίων και κοινόχρηστων χώρων και στην καθαριότητα.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Η πολεοδομική τακτοποίηση περιοχών όπως των Ηπειρώτικων, αποτελεί υψίστης σημασίας ενέργεια. Η πολιτική μας βούληση είναι δυνατή για να αρθούν τα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια και να προχωρήσουν ταχύτατα οι διαδικασίες που αφορούν στην ένταξη στο σχέδιο πόλης της περιοχής. Οι κάτοικοι δεν μπορεί να ζουν σε αυτό το καθεστώς ομηρίας και εν έτει 2020, να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν και να αξιοποιήσουν περιουσίες που βρίσκονται εντός αστικού ιστού. Όσο αφορά στα απαραίτητα έργα της περιοχής, θα δρομολογήσουμε άμεσα όσα σχετίζονται με την ασφάλεια των κατοίκων και εκείνα που απαιτούνται για τη διαμόρφωση χώρων μπαίνουν σε μία σειρά υλοποίησης που εξαρτάται από τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Ρώτας και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Ιωαννίδης και από την πλευρά του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών «Ο Άγιος Γεώργιος», οι Μπίκας Κωνσταντίνος, Τζάλλας Νικόλαος, Σμπόνιας Ανδρέας και Τζάλλας Γεώργιος.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη συνάντηση του κ.Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ηπειρωτών

 


Στιγμιότυπο 2 από τη συνάντηση του κ.Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ηπειρωτών

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο