Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο Ευαγγ. Χαβιάρα – Κοκκινάκη του Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και μέλος του Δ.Σ, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Ν. Πέππα, Β. Κόκκαλη και της Αντιπροέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, υπεύθυνης για την Καθημερινότητα του Πολίτη Ρ. Χαλιώτη.


 


Συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Πολιτισμού κου Νικόλαου Πέππα, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κου Βασίλη Κόκκαλη και της Αντιπροέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και υπεύθυνης για την Καθημερινότητα του Πολίτη κας Ρένας Χαλιώτη.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκ μέρους του Συλλόγου η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Ευαγγελία Χαβιάρα- Κοκκινάκη ευχαρίστησε το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη, καθώς -όπως ανέφερε- βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του Συλλόγου και είναι αρωγός στο έργο του, ζητώντας την υποστήριξή του και για την υλοποίηση αθλητικών και πολιτιστικών προγραμμάτων για την εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση των αυτιστικών παιδιών.


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης εξήρε την προσπάθειά για τη διασφάλιση ισότιμων δικαιωμάτων στη ζωή των παιδιών του Συλλόγου, εκφράζοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία που αντιμετωπίζει τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και οι συνεργάτες του τα ζητήματα που άπτονται στην κοινωνικοποίηση και τη βελτίωση της ποιότητα ζωής των αυτιστικών παιδιών.  
Όπως διαβεβαίωσε την Πρόεδρο, με εντολή του οι υπηρεσίες του Αθλητικού Κέντρου θα εξετάσουν ενδελεχώς τις προτάσεις του Συλλόγου για χρήση από τα παιδιά ορισμένων αθλητικών εγκαταστάσεων και αντίστοιχα το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού  θα διερευνήσει τη δυνατότητα συμμετοχής τους στα πολιτιστικά προγράμματά του Κέντρου.


Τα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» λειτουργούν σε ιδιόκτητο χώρο του Δήμου, τον οποίο τους παραχώρησε η Δημοτική Αρχή με την ανάληψη των καθηκόντων της το 2007 για τις ανάγκες των αυτιστικών παιδιών και τη διοργάνωση συναντήσεων μεταξύ γονέων και παιδιών.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο