Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Α.Ο. «Οδυσσέας Αμαρουσίου»

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η ισότιμη υποστήριξη των αθλητικών συλλόγων της πόλη μας διαρκής στόχος μας  

Σε εποικοδομητικό κλίμα για την προαγωγή του αθλητισμού στην πόλη και στη νέα γενιά, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη με τον Α.Ο. «Οδυσσέας Αμαρουσίου», στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.   

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Ευάγγελος Κάββαλος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου κ. Πέτρος Κόνιαρης , καθώς επίσης, η Πρόεδρος κα Κάτια Ηλιοπούλου και το μέλος του Ομίλου κα Μαρία Ασλανίδου.

Μετά τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη για μία γόνιμη αθλητική χρονιά με ακόμη πιο λαμπρές επιτυχίες από τις ομάδες του Ομίλου, η συζήτηση περιεστράφη, κυρίως, στην μετακόμιση του Αθλητικού Ομίλου για τις προπονήσεις του στο κλειστό γυμναστήριο της Κοκκινιάς.

«Διαρκής στόχος της Διοίκησής μας είναι η υποστήριξη και η ισότιμη αντιμετώπιση όλων των αθλητικών συλλόγων και σωματείων της πόλης, καθώς είναι πολύ σημαντική η προσφορά όλων, τόσο στη νεολαία, όσο και στον αθλητισμό της πόλης» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Από την πλευρά του Αθλητικού Ομίλου, η Πρόεδρος κα Κάτια Ηλιοπούλου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για την έμπρακτη και διαρκή συμπαράστασή του στο έργο του Δ.Σ., αλλά και στην προσπάθεια των αθλητών/τριών του Ομίλου.

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Α.Ο. «Οδυσσέας Αμαρουσίου»_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο