Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τους Διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης πραγματοποίησε συνάντηση με τους Διευθυντές των  Γυμνασίων και Λυκείων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς στο πλαίσιο της συνέχισης της εξαιρετικής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας.

Καλωσορίζοντας τους επικεφαλής των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης  τους ευχαρίστησε  για την διαρκή και ακούραστη προσπάθεια στο εκπαιδευτικό τους έργο, ευχόμενος από καρδιάς «καλή δύναμη» για τη νέα σχολική χρονιά.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα καθημερινότητας αλλά και λειτουργίας των σχολικών μονάδων προκειμένου να δοθούν άμεσες λύσεις.

Εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και του ιδίου προσωπικά τόνισε ότι «εξαντλούμε κάθε δυνατότητα για την δημιουργία των καλύτερων συνθηκών φιλοξενίας των μαθητών, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι ένα λειτουργικό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον είναι απαραίτητη προυπόθεση για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, για την μεταλαμπάδευση γνώσεων αλλά και την καλλιέργεια αρχών και ιδανικών.
 

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της  Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Μιχάλης Παπαδόπουλος. 

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τους Διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης

Μετάβαση στο περιεχόμενο