Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Σύλλογο «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα»

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Άμεσα θα κυρωθεί η πράξη εφαρμογής στην περιοχή Κάτω Σωρός- Τύμβος Μαρμαράδικα. Κανείς δεν θα σταματήσει αυτή την προσπάθεια. Ήταν υπόσχεσή μας και θα ολοκληρωθεί ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια       

Συνάντηση με το Δ.Σ. και μέλη του Συλλόγου «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με αντικείμενο την κύρωση της πράξης εφαρμογής στην περιοχή Κάτω Σωρός –Τύμβος Μαρμαράδικα.

Οι κάτοικοι του νότιου Σωρού μετέφεραν στον  Δήμαρχο κ. Πατούλη τον προβληματισμό και την ανησυχία τους για πιθανή καθυστέρηση κύρωσης της πράξης  εφαρμογής, εξαιτίας της αίτησης θεραπείας που υπέβαλε στην Περιφέρεια το Καψίλειο Ίδρυμα. 

Ο κ. Πατούλης αφού άκουσε  με ιδιαίτερη προσοχή τους κατοίκους, τους διαβεβαίωσε ότι άμεσα  θα ολοκληρωθεί η κύρωση της πράξης εφαρμογής στην περιοχή Κάτω Σωρός- Τύμβος Μαρμαράδικα.
«Μαζί με τους κατοίκους έχουμε αγωνισθεί από την πρώτη στιγμή ανάληψης των Δημαρχιακών καθηκόντων μας το 2007. Κανείς δεν θα σταματήσει αυτή την προσπάθεια. Ήταν υπόσχεσή μας και θα ολοκληρωθεί, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια» δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης.       

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Κωνσταντίνος Ρώτας , ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Διδασκάλου και υπηρεσιακοί παράγοντες. Εκ μέρους των κατοίκων στη συνάντηση συμμετείχε η Πρόεδρος κα Ελισάβετ Τρύφωνος, μέλη του Δ.Σ. και του Συλλόγου.

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Σύλλογο «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα»_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο