Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Το ζήτημα της μη εύρυθμης λειτουργίας του 18ου Δημοτικού Σχολείου και του 18ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου, εξαιτίας της συστέγασής τους, χωρίς να υπάρχουν αντίστοιχες αίθουσες διδασκαλίας και αντίστοιχοι κοινόχρηστοι και βοηθητικοί χώροι, έθεσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου.

Η Πρόεδρος κα Κέλλυ Πάχου και οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Συλλόγου ανέφεραν στον κ. Πατούλη, ότι έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του 18ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς, ενώ έχουν αυξηθεί οι εγγραφές μαθητών στο σχολείο, παράλληλα, έχουν μειωθεί οι αίθουσες διδασκαλίας, αφού δύο από τις αίθουσες  διατίθενται για τη φιλοξενία του 18ου Νηπιαγωγείου.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου εκφράζοντας τη απόγνωσή τους για το πως θα λειτουργήσει το σχολείο την επόμενη σχολική χρονιά, δήλωσαν ότι έχουν θέσει το ζήτημα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες τους δεν έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα, ζητώντας την παρέμβαση του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη.

Ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα του εξέθεσαν τα μέλη του Δ.Σ. και τους υποσχέθηκε ότι η Διοίκηση του Δήμου θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου, με τη νέα χρονιά να έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα, εισπράττοντας τις θερμές ευχαριστίες του Συλλόγου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Σταθούλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτρης Καρλαύτης και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας  κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.
Εκ μέρους του Συλλόγου, συμμετείχαν επίσης στη συνάντηση, η Γραμματέας κα Μαρία Λαζαρίδη και η Ταμίας κα Βασιλική Ζαχαράτου.

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο