Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γ. Πατούλη με τον κ. Δημήτρη Ηλιόπουλο, καθηγητή Ιατρικής στις Ιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων Harvard και UCLA των ΗΠΑ

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η χώρα μας, η Αθήνα, και ο Δήμος Αμαρουσίου έχει ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα: πρότυπες μονάδες υγείας που είναι εξοπλισμένες με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, υψηλό επίπεδο επιστημονικού ιατρικού προσωπικού και χαμηλό συγκριτικά κόστος ιατρικών υπηρεσιών.

Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης με τον κ. Δημήτρη Ηλιόπουλο καθηγητή Ιατρικής στις Ιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων Harvard και UCLA των ΗΠΑ.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις για να καταστεί η χώρα μας ένας ελκυστικός προορισμός ιατρικού τουρισμού αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η χώρα μας στον τομέα αυτό.

Ειδικότερα ο κ. Πατούλης επισήμανε στον κ. Ηλιόπουλο, «Στόχος να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα με χαμηλό κόστος σε όλους τους ομογενείς αλλά και σε πολίτες άλλων χωρών, όπου συγκεκριμένες υπηρεσίες υγείας προσφέρονται σε υψηλό κόστος.  

Η χώρα μας, η Αθήνα και ο Δήμος Αμαρουσίου έχει ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα: πρότυπες μονάδες υγείας που είναι εξοπλισμένες με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες, υψηλό επίπεδο επιστημονικού ιατρικού προσωπικού και χαμηλό συγκριτικά κόστος ιατρικών υπηρεσιών. Άλλωστε η αξιοποίηση αυτών των πόρων αποτελεί έναν από τους πυλώνες δράσης του Ομίλου Ενεργών Πολιτών Αθήνα- Πρωτεύουσα Ξανά αλλά και του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Από την πλευρά του ο κ. Ηλιόπουλος αφού ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την εποικοδομητική τους συνάντηση τον συνεχάρη για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει, για την Ελλάδα, την Αθήνα και το Μαρούσι, τονίζοντας ότι βρίσκετε στο πλευρό του προκειμένου αυτό το όραμα να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία.

Ο κ. Πατούλης προσέφερε στον κ. Ηλιόπουλο το αναμνηστικό λεύκωμα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. 

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γ. Πατούλη με τον κ. Δημήτρη Ηλιόπουλο, καθηγητή Ιατρικής στις Ιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων Harvard και UCLA των ΗΠΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο