Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Σύλλογο Γονέων με Τρία Παιδιά της Περιφέρειας Αττικής

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους Αντιδημάρχους  Σπ. Σταθούλη και Ν. Πέππα στη συνάντηση με την Πρόεδρο Θ. Μεσουρίδου και τη Γραμματέα Αικ. Βαρδή- Καντεράκη του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά Περιφέρεια Αττικής.


Συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων με Τρία Παιδιά της Περιφέρειας Αττικής είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στο Δημαρχείο, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013.Στη συνάντηση εκ μέρους της Διοίκησης συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης και Νικόλαος Πέππας, ενώ εκ μέρους του Συλλόγου παρέστησαν η Πρόεδρος κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου και η Γραμματέας κα Αικατερίνη Βαρδή – Καντεράκη.        


Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησαν το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την κοινωνική ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίζει τα ζητήματα των τρίτεκνων οικογενειών και η οποία εκφράζεται από το 2009 με τη μείωση των δημοτικών τελών ή και την απαλλαγή από την καταβολή για τους γονείς με τρία παιδιά.    


Στα αίτημα των μελών του Δ.Σ. να συνεχισθεί και το τρέχον έτος η μείωση ή η απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη βάσει οικονομικών κριτηρίων, ο κος Πατούλης του διαβεβαίωσε ότι ήδη έχει ληφθεί απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο και για το 2013, μετά από εισήγηση της Δημοτικής Αρχής.        
 
Επίσης στο αίτημα του Συλλόγου να αυξηθεί η έκπτωση που τους παρέχεται στα προγράμματα αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου η Δημοτική Αρχή τους διαβεβαίωσε ότι το αίτημά τους θα εξετασθεί άμεσα, προκειμένου να δοθεί η καλύτερη λύση.


Με την ολοκλήρωση της συνάντησης επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά η αγαστή συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Δ.Σ. του Συλλόγου, καθώς η αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στην πράξη του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη σε όσους έχουν ανάγκη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο