Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Εξωραϊστικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή»

Print Friendly, PDF & Email

Σε ζητήματα που αφορούν στην γειτονιά  του Ψαλιδίου αναφέρθηκαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού- Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή», κατά τη συνάντησή τους  τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2016, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι  Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλης Κόκκαλης, Νικόλαος Κάββαλος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γεώργιος Διδασκάλου.

Στα αιτήματα που ετέθησαν από την πλευρά του Προέδρου κου Δημήτρη  Θεοχάρη και των παριστάμενων μελών του Δ.Σ. που αφορούσαν σε θέματα καθημερινότητας και έργων  υποδομής στην περιοχή, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι όσα από αυτά είναι υλοποιήσιμα θα πραγματοποιηθούν άμεσα, ενώ όσα χρειάζονται εξειδικευμένες μελέτες θα ενταχθούν στον προγραμματισμό προκειμένου να εξεταστεί η υλοποίησή τους.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα και το Δ.Σ. του Συλλόγου εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Πατούλη για το αμέριστο ενδιαφέρον του στα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ανανέωσε το ραντεβού με το Δ.Σ. του Συλλόγου στο προσεχές διάστημα όταν θα έχουν δρομολογηθεί τα αιτήματά τους.

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Εξωραϊστικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου «Ζωοδόχος Πηγή»

Μετάβαση στο περιεχόμενο