Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τους εκπροσώπους της Κοινωνικής Σύμπραξης Βόρειου Τομέα «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» για την υλοποίηση του επισιτιστικού προγράμματος

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση με τους εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους της  Κοινωνικής Σύμπραξης των 6 Δήμων Βόρειου Τομέα «ΑΜΑΛΘΕΙΑ», που θα υλοποιήσουν το επιχειρησιακό πρόγραμμα για την επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ), πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015.           

Στην Κοινωνική Σύμπραξη, με επικεφαλής εταίρο το Δήμο Αμαρουσίου συμμετέχουν  οι Δήμοι: Πεντέλης, Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Παπάγου – Χολαργού, , Φιλοθέης – Ψυχικού.  

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να συζητηθεί και να τεθεί σε εφαρμογή ένα κοινό πλαίσιο που θα εξασφαλίζει τον καλύτερο συντονισμό και την επιτυχημένη υλοποίησή του προγράμματος, με την ευκαιρία της έναρξης της διαδικασίας για την κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής από τους δικαιούχους.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των 6 Δήμων  για την ανταπόκρισή τους και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου ως επικεφαλής εταίρος θα βρίσκεται δίπλα τους για την επίλυση δυσκολιών που πιθανόν να προκύψουν, ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.    

Υπενθυμίζεται  στους δικαιούχους ότι η διαδικασία κατάθεσης των ηλεκτρονικών αιτήσεων έχει ξεκινήσει από 15 Ιουλίου 2015 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015.

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τους εκπροσώπους της Κοινωνικής Σύμπραξης Βόρειου Τομέα «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» για την υλοποίηση του επισιτιστικού προγράμματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο