Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το νέο Δ.Σ. του Επιμορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου

Print Friendly, PDF & Email

Τις παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν τη γειτονιά του Παραδείσου και την καθημερινότητα των κατοίκων συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με το νέο Δ.Σ. του Επιμορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου, στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης που πραγματοποίησε στη Διοίκηση του Δήμου.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Καρλαύτης, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Γεώργιος Ζήκος, Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη. Συμμετείχαν επίσης ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας Παναγιώτης Τριβέλλας και η Προϊσταμένη του Τμήματος Κατασκευών και Επίβλεψης Έργων Ελένη Μπαϊρακτάρη.             

Σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα το  νέο Δ.Σ. έθεσε υπόψη της Δημοτικής Αρχής τα αιτήματα του Συλλόγου που αφορούν στην  υλοποίηση έργων στην περιοχή. 
-Στο θέμα των αντιπλημμυρικών Πολυδρόσου έγινε ενημέρωση από τη Διοίκηση  ότι το έργο προχωρά κανονικά και βρίσκεται στη φάση για τη σύναψη της προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια, προκειμένου να γίνει η δημοπράτησή του από το Δήμο, ενώ στη φάση εκπόνησης της μελέτης βρίσκεται το έργο για τα όμβρια του Παραδείσου.
-Στο αίτημα του Συλλόγου για την κατασκευή του έργου των ομβρίων στην οδό Παραδείσου πριν από την κατασκευή του δικτύου ποδηλατοδρόμων διευκρινίσθηκε ότι τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά και απόλυτα για το έργο των ποδηλατοδρόμων και δεν μπορεί να καθυστερήσει, καθώς είναι ενταγμένο για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ , μετά από τις επίμονες προσπάθειες προσωπικά του κου Πατούλη.                  
-Όσον αφορά στην κατασκευή ήπιων αθλητικών υποδομών στο άλσος του Παραδείσου, η Διοίκηση του Δήμου υποσχέθηκε ότι πέρα από τον καθαρισμό και τον καλλωπισμό του άλσους, το θέμα της κατασκευής τέτοιων υποδομών θα διερευνηθεί εάν είναι εφικτό, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. 
-Επίσης οι εκπρόσωποι της Τεχνικής Υπηρεσίας κατέγραψαν το αίτημα του Συλλόγου για διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις οδών στην περιοχή, ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα υλοποίησής του όπου είναι εφικτό βάσει του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου.

Το Προεδρείο του Συλλόγου μετά το πέρας της συνάντησης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τη Δημοτική Αρχή για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον της στα αιτήματά του.  Στη συνάντηση εκ μέρους του Συλλόγου παραβρέθηκαν η Πρόεδρος Γωγώ Βαρδουλάκη, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Αναστασόπουλος, η Ταμίας Αγγελική Γιαχαλή και τα μέλη Γιάννης Ζήβας και Στέργιος Κάιδας.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου με το νέο ΔΣ του Επιμορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου

Μετάβαση στο περιεχόμενο