Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τα Προεδρεία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Γυμνασίου & 9ου Λυκείου Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ενημερωτική συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τους Προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Γυμνασίου και 9ου Λυκείου για το θέμα της ανέγερσης του νέου βιοκλιματικού σχολικού συγκροτήματος στην Αγία Φιλοθέη που θα στεγάσει τα δύο σχολεία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρουσία επίσης του Αντιδημάρχου της Πολεοδομίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας κου Δημήτρη Καρλαύτη, του Δημοτικού Συμβούλου κου Πέτρου Κόνιαρη και των Προέδρων των 15μελών Μαθητικών Συμβουλίων των δύο σχολείων.

 Στη διάρκεια τη συζήτησης που διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, η Δημοτική Αρχή ενημέρωσε τους παριστάμενους ότι η διαδικασία για την κατασκευή του νέου κτηρίου βρίσκεται στο στάδιο εκπόνησης της μελέτης από την εταιρεία “Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.”    (πρώην ΟΣΚ ), μετά την έγκριση των κτιριολογικών μελετών από το Υπουργείο Παιδείας.  Ειδικότερα, ο φάκελος έχει μεταβιβασθεί στις ΚτΥπ Α.Ε., προκειμένου να προχωρήσει  περαιτέρω η διαδικασία, κατά την οποία αφού ελεγχθεί η προμελέτη θα ακολουθήσουν η αρχιτεκτονική, η στατική και η ηλεκτρομηχανολογική μελέτη. 

Από την πλευρά του ο Δήμος Αμαρουσίου αναλαμβάνει να προχωρήσει τη διάνοιξη των οδών Νίκης και Φλέμινγκ για την πρόσβαση στο σχολικό συγκρότημα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Δημοτική Αρχή υποσχέθηκε επίσης ότι θα δοθεί λύση σε λειτουργικά προβλήματα των σχολείων, όπως είναι η αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Οι Πρόεδροι των Συλλόγων του 8ου Γυμνασίου & 9ου Λυκείου  κ.κ. Γιώργος Πρίνος και  Πέτρος Μαστροδήμος αντίστοιχα, ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για τις δυναμικές παρεμβάσεις του και την αποφασιστικότητά του στον κοινό αγώνα με τους γονείς, τους μαθητές και τους φορείς να προχωρήσει η κατασκευή του σχολικού συγκροτήματος  που έχει ανάγκη η περιοχή.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τα Προεδρεία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Γυμνασίου & 9ου Λυκείου Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο