Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Σύλλογο Ηπειρωτών «Άγιος Γεώργιος»

Print Friendly, PDF & Email

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ηπειρωτών «Άγιος Γεώργιος»  στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, στη διάρκεια της οποίας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν τη γειτονιά των Ηπειρώτικων, παρουσία του Αντιδημάρχου της Πολεοδομίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Δημήτρη Καρλαύτη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ιωάννη Γιαννέλα και τα μέλη του Δ.Σ.  ότι μετά την οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς, η οποία και ολοκληρώθηκε, παρέχεται πλέον η δυνατότητα στο Δήμο Αμαρουσίου να προχωρήσει περαιτέρω τις διαδικασίες για την ένταξη της περιοχής Ηπειρώτικα στο σχέδιο  πόλης.
Προς την κατεύθυνση αυτή έχει δοθεί εντολή, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση των διαδικασιών.       
Στο αίτημα του Συλλόγου για τον εξωραϊσμό της περιοχής με νέες πεζοδρομήσεις και ενίσχυση του πρασίνου, η Δημοτική Αρχή ανταποκρίθηκε θετικά, ώστε να προχωρήσουν στο επόμενο διάστημα.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ ζεστό κλίμα, με τη συμμετοχή εκ μέρους του Συλλόγου του Γραμματέα κ. Κώστα Μπίκα και του Ταμία Νικόλαου Τζιάλα.  

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Σύλλογο Ηπειρωτών «Άγιος Γεώργιος»

Μετάβαση στο περιεχόμενο