Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου με το Πρόεδρο της ΚΑΕ του ΓΣΑ

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης ανταλλάσσει χαιρετισμό με τον πρόεδρο της ΚΑΕ του ΓΣΑ Β.Κωνσταντίνου, παρόντων των μελών του ΔΣ της ΚΑΕ Σ.Σταθούλη και Π.Τζελάλη
|download file .jpg 113Kb|


Συνάντηση στο γραφείο του στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ του ΓΣΑ Β. Κωνσταντίνου.
Στην συνάντηση ήταν παρόντες ακόμη ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου και μέλος της ΚΑΕ Σ. Σταθούλης και το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ Π. Τζελάλης.
Σκοπός της συνάντησης ήταν, να ενημερωθεί ο κ.Πατούλης για τη νέα προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του ΓΣΑ και τις κινήσεις που γίνονται ώστε αυτή να αποκτήσει και πάλι,μετά την πρόσφατη «περιπέτεια» που πέρασε, την δύναμη και την αίγλη που είχε τα προηγούμενα χρόνια, ενώ τονίστηκε η βούληση του κ. Δημάρχου να ενταθούν οι προσπάθειες εξεύρεσης επιχειρηματιών που θα επιθυμούσαν να συμβάλουν στην χορηγία της ομάδας.
Ο κ. Πατούλης επεσήμανε για μια ακόμη φορά το αυτονόητο, ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο ίδιος, βρίσκεται ενεργά στο πλευρό της ομάδας της πόλης μας. «Στη νέα προσπάθεια της ομάδας του ΓΣΑ, στην οποία ο Δήμος Αμαρουσίου πρωτοστάτησε, εξασφαλίζοντας την εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 και δίνοντας τέλος στην κρίση στην οποία είχε περιέλθει,  πρέπει να είμαστε όλοι στο πλευρό της, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Δεν περισσεύει κανείς, όλοι μαζί θα κάνουμε και πάλι το Μαρούσι, την ομάδα που όλοι θαύμασαν τα προηγούμενα χρόνια, με πρωτεργάτη τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Αλεξανδρή, ο οποίος είναι και επίτιμος δημότης Αμαρουσίου»,είπε ο κ.Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο