Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου με το νέο προεδρείο του Επιμορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου «Η αναβάθμιση της καθαριότητας στην πόλη είναι εμφανής και αναγνωρίσιμη σε όλες τις γειτονιές»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου,  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, με το νέο Πρόεδρο Ανδρέα Καλλιγά του Επιμορφωτικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου Αμαρουσίου και τα μέλη. Η συνάντηση έγινε παρουσία επίσης των Αντιδημάρχων Πολιτικής Προστασίας Στέφανου Τσιπουράκη, Πολεοδομίας Κωνσταντίνου Ρώτα και Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου κάνοντας αναφορά και στους πρώην εκπροσώπους της περιοχής και στην άριστη συνεργασία μεταξύ τους.  Τόνισε δε τη σημασία αυτής της συνέχειας καθώς απαιτείται δημιουργική αμφίδρομη επικοινωνία για την επίλυση προβλημάτων αλλά και την ανάπτυξη της γειτονιάς του Παραδείσου.

Οι εκπρόσωποι του νέου προεδρείου με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την πράγματι μέχρι τώρα καλή συνεργασία του Συλλόγου όπως έχει αποδειχτεί και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για θέματα όπως αυτό της καθαριότητας και της προσπάθειας για αισθητική αναβάθμιση της γειτονιάς τους που παρατηρείται από αυτή τη Δημοτική Αρχή.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε:

«Σήμερα είχαμε μία πρώτη συνάντηση με το νέο προεδρείο του Συλλόγου Παραδείσου Αμαρουσίου. Συζητήσαμε ζητήματα ουσιαστικά. Όσο αφορά το έργο των όμβριων του Παραδείσου, είναι έργο που λόγω των τεχνικών χαρακτηριστικών εκτελείται από την Περιφέρεια Αττικής. Ενημέρωσα και για τις σχετικές ενέργειές μας προκειμένου να επισπευστεί. Αναφέρθηκα στην προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων (πράσινων και μπλε), στο τεχνικό μας πρόγραμμα για συγκεκριμένες ασφαλτοστρώσεις σε οδούς της περιοχής (όπως τμήματα οδών Αιγιαλείας και Παραδείσου), στην ανακατασκευή τμημάτων πεζοδρομίων, στη συντήρηση του Άλσους Παραδείσου και για τον προγραμματισμό της ελεγχόμενης επί πληρωμή στάθμευσης, που θα αφορά μόνο τους επισκέπτες της περιοχής. Τέλος διατύπωσα τη σταθερή μας βούληση για αμοιβαία κατανόηση στην κοινή πορεία που έχουμε μπροστά ως απαραίτητο εφόδιο για να επιτευχθούν οι στόχοι μας».

Από την πλευρά του νέου προεδρείου του Επιμορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου παραβρέθηκαν ακόμη οι: Αντιπρόεδρος Γιάννης Αναστασόπουλος και Tαμίας Δημήτρης Μπακόπουλος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο