Συνάντηση, στο Βερολίνο, του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη με την Υφυπουργό κα Hella Dunger-Löper , πληρεξούσια του Κρατιδίου του Βερολίνου στην Ομοσπονδία, εντεταλμένη για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις και θέματα Συνεργασίας και Συμμετοχής του Πολίτη

Print Friendly, PDF & Email

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Βερολίνου με την Υφυπουργό κα Hella Dunger-Löper.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, ζητήματα που σχετίζονται με τις διαδικασίες υποδοχής των προσφύγων στην Κεντρική Ευρώπη, καθώς και ζητήματα που αφορούν στον τομέα της υγείας.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε τα εξής:

«Συναντήθηκα σήμερα με την κα Hella Dunger-Löper  και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, θέμα που απασχολεί όλη την Ευρώπη. Συμφωνήσαμε ότι η Ευρώπη οφείλει να προχωρήσει σε ενιαίο σχεδιασμό για την αποτελεσματική διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος, διασφαλίζοντας αφενός ότι οι δράσεις θα κινούνται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού ανθρωπιστικού κεκτημένου και αφετέρου ότι θα υπάρξει πρόνοια προκειμένου να μη διαταραχθούν οι κοινωνικές ισορροπίες».

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη με την Υφυπουργό κα Hella Dunger-Löper


Στιγμιότυπο 2 από τη συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη με την Υφυπουργό κα Hella Dunger-Löper

Μετάβαση στο περιεχόμενο