Συνάντηση Προέδρου ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με τους επικεφαλής των παρατάξεων στο Δ.Σ. της Ένωσης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης:  Δε θα επιτρέψουμε να οδηγηθούν οι δήμοι σε ακυβερνησία – Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία προκειμένου να  ενημερωθούν οι τοπικές κοινωνίες για το κυβερνητικό σχέδιο που οδηγεί σε διάλυση την Αυτοδιοίκηση

 

Οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες για την ενημέρωση των πολιτών σε όλη τη χώρα σχετικά με το Νομοσχέδιο «Κλεισθένης Ι» βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες το μεσημέρι ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης με τους επικεφαλής των παρατάξεων στο Δ.Σ. της Ένωσης.

Στο πλαίσιο της συζήτησης οι επικεφαλής διατύπωσαν τις θέσεις τους τόσο για το σχέδιο νόμου όσο και για την πρωτοβουλία προβολής των θέσεων της Αυτοδιοίκησης μέσω των ΜΜΕ.

Το επόμενο διάστημα προσδιορίζεται το περιεχόμενο της καμπάνιας ενημέρωσης και το πρόγραμμα των επισκέψεων που θα πραγματοποιηθούν στις γεωγραφικές ενότητες της χώρας. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Απόστολος Κοιμήσης, επικεφαλής της παράταξης «Αυτοδιοικητικό Κίνημα», ο Γιώργος Ιωακειμίδης,  επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αυτοδιοίκηση», ο Δημήτρης Μπίρμπας, επικεφαλής της παράταξης «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» και ο Τάσος Κανταράς  εκπρόσωπος του Συντονισμού Αιρετών.  

Όπως επισήμανε ο Γ. Πατούλης μετά τη συνάντηση «η ΚΕΔΕ τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών για το νομοσχέδιο. Είναι ανάγκη να ενημερωθούν τόσο οι πολίτες, όσο και οι τοπικές κοινωνίες για το σχέδιο που οδηγεί σε διάλυση τους Δήμους. Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση να επιτευχθεί ο στόχος του υπουργείου Εσωτερικών να οδηγηθούν οι δήμοι σε ακυβερνησία».

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση Προέδρου ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με τους επικεφαλής των παρατάξεων στο Δ.Σ. της Ένωσης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο