Συνάντηση Προέδρου ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με αντιπροσωπεία της χρυσής ομάδας της Εθνικής Ελλάδος Κωφών Γυναικών στο μπάσκετ

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Οι χρυσές αθλήτριες της Εθνικής Ελλάδος απέδειξαν ότι με το ψυχικό σθένος  και την αγωνιστικότητα τους μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση

Mε αντιπροσωπεία της ομάδας της Εθνικής Ελλάδος Κωφών Γυναικών, η οποία κατέκτησε  στις 29 Ιουλίου  τo χρυσό  νικώντας στην Τουρκία στον τελικό της Ολυμπιάδας Κωφών την Λιθουανία με 67-50,  στο μπάσκετ, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Όπως υπογράμμισε ο Γ. Πατούλης «οι χρυσές αθλήτριες της Εθνικής Ελλάδος απέδειξαν ότι με το ψυχικό σθένος  και την αγωνιστικότητα τους μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις ίδιες, στην προπονήτρια τους και σε όλους τους παράγοντες που συνέβαλλαν προκειμένου η ομάδα να φτάσει στην κορυφή. 

Με τη δυναμική τους εμφάνιση κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θριαμβευτική νίκη και να κατακτήσουν επάξια το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών (Deaflympics). Κατάφεραν να κάνουν υπερήφανη όλη την Ελλάδα και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια».

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του κ.Γ.Πατούλη με αντιπροσωπεία της χρυσής ομάδας της Εθνικής Ελλάδος Κωφών Γυναικών στο μπάσκετ

Μετάβαση στο περιεχόμενο