Συνάντηση γνωριμίας του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με το νέο ΔΣ της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με το νέο προεδρείο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» και τον Γ. Γραμματέα του Δήμου Μ. Χρηστάκη.


 


Επίσκεψη δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς», σε μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας μετά τις αρχαιρεσίες της Ένωσης που ανέδειξαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής.


Στη διάρκεια της συνάντησής τους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ευχήθηκε στον νέο πρόεδρο Κωστή Σηφάκη, και στα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλή επιτυχία στο έργο και στα νέα τους καθήκοντα.


Σχολιάζοντας την πολύ καλή συνεργασία που είχε αναπτυχθεί με τον απερχόμενο πρόεδρο ʼρη Χαιρέτη, και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης, ο Δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία το θετικό επίπεδο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές να διατηρηθεί, δηλώνοντας ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να είναι σταθερός αρωγός των ενεργειών του συλλόγου.


Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος εξέφρασε αμοιβαία την ίδια διάθεση συνεργασίας και καλής επικοινωνίας προσκαλώντας τον Δήμαρχο να παραβρεθεί στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης που θα δώσει το έναυσμα και για καλύτερη γνωριμία με το νέο Δ.Σ.


Παρών στη συνάντηση ήταν, επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης.


Από τις αρχαιρεσίες της Ένωσης αναδείχθηκαν:


Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου
Σηφάκης Κωστής, Πρόεδρος
Ζερβάκη Πόπη, Αντιπρόεδρος
Κάββαλου Μίκα, Αντιπρόεδρος
Χαλκιαδάκης Βαγγέλης, Γενικός Γραμματέας
Μανιός Μάριος, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας
Πεπονάκη Μαρία, Ταμίας
Παυλάκης Κοσμάς, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων
Χασαπλαδάκη Γεωργία, Κοσμήτορας Χορού και Εκδηλώσεων
Μαθιουδάκη Βάσω, Κοσμήτορας Χορού και Εκδηλώσεων


Μέλη Ελεγκτικής Επιτροπής
Σαλούστρος – Λαγός Ζαχαρίας, Πρόεδρος
Μονεμβασιώτου – Τζιανουδάκη Ελένη, Μέλος
Χρυσοβέργη – Τρούλη Κατερίνα, Μέλος


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο