Συνάντηση εργασίας με τη Διοίκηση του Συλλόγου του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αμαρουσίου» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η διασφάλιση των μέσων για την όσο το δυνατόν καλύτερη άθληση των παιδιών.

 Ο Δήμος Αμαρουσίου όλα αυτά τα χρόνια κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης να παρέχουν αξιοπρεπείς και ποιοτικές υπηρεσίες.

 

Συνάντηση εργασίας με τη Διοίκηση του Συλλόγου του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αμαρουσίου» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο με την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου και την συνδρομή της δημοτικής αρχής για την εξεύρεση των απαιτούμενων λύσεων.   

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης τόνισε πως προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η διασφάλιση των μέσων για την όσο το δυνατόν καλύτερη άθληση των παιδιών επισημαίνοντας πως ο ίδιος προσωπικά αλλά και ο Δήμος Αμαρουσίου όλα αυτά τα χρόνια κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης να παρέχουν αξιοπρεπείς και ποιοτικές υπηρεσίες.

Παράλληλα ο κ. Πατούλης διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του «Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου» κ. Δημήτρη Λέμη, τον Σύμβουλο του Ομίλου κ. Παναγιώτη Χελιώτη και τον Ειδικό Γραμματέα και Δημοτικό Σύμβουλο Αμαρουσίου κ. Πέτρο Κόνιαρη πως θα γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την αποκατάσταση των αιτημάτων συλλόγου.

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση εργασίας με τη Διοίκηση του Συλλόγου του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αμαρουσίου» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο