Συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στην Έκθεση Greek Travel Show

Print Friendly, PDF & Email

Στον Δήμο μας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια προκείμενου η χώρα μας να καταστεί σε ιδανικό προορισμό και για Ιατρικό Τουρισμό

 

Ο Δήμος Αμαρουσίου για πρώτη φορά έλαβε μέρος στην τουριστική έκθεση Greek Travel Show στην ΔΕΘ – HELEXPO, στην Λ. Κηφησίας, το τριήμερο 19-21 Μαΐου. Το περίπτερο του Αμαρουσίου, παρά το μηδενικό κόστος του, έλαβε θετικά σχόλια για την στοχευμένη, αλλά ταυτόχρονα καλλιτεχνική προσέγγιση, με πίνακες ζωγραφικής κ έργα τέχνης κεραμιστών. Στα εγκαίνια τιμητικά μίλησε πρώτη η Αντιδήμαρχος κυρία Ρένα Χαλιώτη ως εκπρόσωπος του δημάρχου Αμαρουσίου, πόλης που φιλοξένησε την έκθεση.

Σε δήλωση του ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης κατά την διάρκεια της περιήγησης του, στον εκθεσιακό χώρο, τόνισε «Η πόλη του Αμαρουσίου με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, των ιατρικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα όρια του δήμου, το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο, το κτήμα Συγγρού, τα μουσεία μας, τη πινακοθήκη, τη Βορέειος Βιβλιοθήκη, τις εκκλησίες μας, τις εξαιρετικές αγορές, τους συνεδριακούς χώρους, το εκθεσιακό κέντρο κεραμικής, σε συνδυασμό με την εύκολη προσέγγιση, καταστούν την πόλη μας ως ιδανικό προορισμό  θεματικών επισκεπτών. Η ανάπτυξη οικονομική, πνευματική, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τουρισμό. Είμαστε υποχρεωμένοι να εργαστούμε για την ευημερία των πολιτών μέσα από την υγεία, τον αθλητισμό, την κουλτούρα, πυλώνες με βαθιές σταθερές βάσεις στην Μαρουσσιώτικη Γή».

 

Σχετικά αρχείαΣυμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στην Έκθεση Greek Travel Show_1


Συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στην Έκθεση Greek Travel Show_2


Συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στην Έκθεση Greek Travel Show_3


Συμμετοχή του Δήμου Αμαρουσίου στην Έκθεση Greek Travel Show_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο